Monique van de Keer
gsm 06 2295 8318
e-mail: info@stylingandmore.nl

PORADA, opgericht in 1948

“Alles is ontstaan door de liefde voor hout”. Het massieve hout, bewerkt door het vakmanschap van diegene die een blok hout te veranderen in een kunstwerk.

Porada is ontstaan door deze passie. Opgericht in 1968 by Luigi Allievi met het doel om de productie van stoelen uit te breiden die gestart was in 1948. Met de hulp van zijn zonen, is het bedrijf bekend geworden om zijn uitmuntende kwaliteit en professionaliteit. En levert een enorme bijdrage aan designmeubels voor de huiselijke omgeving.

Porada staat internationaal bekend om het produceren van prachtige tijdloze meubels met een juiste balans tussen functionaliteit en ontwerp.

Porada’s collectie is groot en gevarieerd, gemaakt in samenwerking met ontwerpers als Tarcisio Colzani, Marconato & Zappa, Opera Design, Giovanna Azzarello, Marelli&Molteni, Giuseppe Viganò, Gino Carollo en Stefano Bigi.

Porada’s grootste kracht is iets anders nl; iets dat niets te maken heeft met de kwaliteit van het materiaal of machinaal gebruik; Het is de menselijke factor; Het zijn de mensen die sinds jaren deel uitmaken van de familie. Zij behandelen de meubels als van henzelf. Ze werken hieraan dagelijks met veel aandacht en passie!

Hierdoor is het gelukt om de droom van de oprichter na meer dan 50 jaar te verwezenlijken. En gaan de producten van Porada over de hele wereld.

Download hier de Porada Catalogus